mamma mia! mamma mia!

Ladies Night – Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! Here We Go Again is vanaf woensdag 18 juli a.s. te zien in de bioscoop van Cinema Circus Zandvoort, te beginnen met een speciale Ladies Night vertoning. Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.
Meer info
  • Genre:
    • Komedie
    • Musicalfilm
  • Lengte:
  • Regie: Ol Parker
  • Cast: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Josh Dylan, Alexa Davies, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Jessica Keenan Wynn, Hugh Skinner, Cher, Christine Baranski, Lily James, Jeremy Irvine, Andy Garcia
  • Land: United States
  • Jaar: 2018

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

Ladies Night – Mamma Mia! Here We Go Again

De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Mamma Mia! Here We Go Again is vanaf woensdag 18 juli a.s. te zien in de bioscoop van Cinema Circus Zandvoort, te beginnen met een speciale Ladies Night vertoning.

woensdag 18 juli in de Ladies Night

De Ladies Night ; een avond speciaal voor de dames. Lekker een avond uit met vriendinnen, lekker bijkletsen, filmpje pakken, nog meer bijkletsen, hapje erbij en natuurlijk een drankje. Want anders is het feest niet compleet. En omdat het Ladies Night is, ook nog een tasje vol verrassingen.

De kosten bedragen € 13,50 per persoon. Kaarten zijn te koop aan de kassa in Circus Zandvoort, en via www.cinemacircuszandvoort.nl zodra het programma bekend is.

Programma

Woensdag 18 juli 19:30