Als lezer van één van de kranten van De Persgroep ( ADR, De Volkskrant, Trouw, Parool) krijgt u de unieke kans om als eerste de film VERSCHRIKKELIJK IKKE 3 te zien in de bioscoop. Mis het niet en koop hier snel uw tickets voor deze exclusieve 3D voorvertoning op zondag 18 juni a.s., voor de speciale actieprijs van € 7,50*.

SPECIALE VOORPREMIÈRE

poster_DM3_24jun

De film wordt vertoond in de Nederlands gesproken versie, in 3D.VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur waarin Gru zijn tweelingbroer Dru leert kennen.  In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Jon van Eerd (Gru en Dru), Kim van Kooten (Lucy), Carlo Boszhard (Balthazar Bratt), Pip Pellens (Margo), Beau van Erven Dorens (Silas Rammelbips), Elise Schaap (Valerie Da Vinci), Trudy Labij (Gru’s moeder), Kee Derwig (Agnes) en Jelle Stout (Niko).

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 draait vanaf 24 juni in de originele versie (DESPICABLE ME 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 2D en 3D

 Koop hier uw kaartje

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/nTWC1dejodQ

www.verschrikkelijke-ikke.nlwww.facebook.com/DespicableMeNL#VerschrikkelijkeIkke3

*Wij vragen geen toeslag voor het gebruik van de 3D bril.