Cinema Nostalgie

Pluspunt en Kunstcircus presenteren Cinema Nostalgie!

Cinema Nostalgie richt zich op het ontmoeten van senioren. Naar de film gaan is nog leuker als je ervaringen kan delen. Bezoekers mogen mee denken en beslissen, welke nostalgische film men nog meer wil gaan zien. Stichting Pluspunt en Stichting Kunstcircus Zandvoort nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en bundelen hun krachten. Gezamenlijk zetten zij zich in om Zandvoortse senioren een andere plek te geven om uit te gaan en elkaar te ontmoeten.

Eerste Dinsdag van de maand

Cinema Nostalgie is in de regel iedere eerste dinsdagmiddag van de maand geopend en is voor iedereen, maar speciaal voor senioren, toegankelijk. De filmkeuze wordt elke maand bekend gemaakt via posters, de website van Pluspunt en via de homepage en bioscoopagenda op www.cinemacircuszandvoort.nl

Ook met belbus

Ontvangst met koffie/thee en cake vanaf 13.00 uur. De film vangt aan om 13.30 uur. Kosten: € 7,00 inclusief Belbus, film, koffie en toeslag. Zonder belbus: € 6,00. Indien u gebruik wilt maken van de Belbus, kunt u zich opgeven bij Pluspunt telefoon: 5717373. Losse kaarten (zonder Belbus) zijn op de dag zelf te koop bij de kassa in de foyer van Circus Zandvoort. Assistentie is aanwezig om u te helpen bij de instap in de lift en/of naar uw stoel te begeleiden.

Voor nadere informatie:

Stichting Pluspunt Zandvoort
Ada Klarenbeek
023-5719393

Stichting Kunstcircus Zandvoort
José Koper
023-5719535