Meer Fun & Games in Circus Zandvoort
circus

Naast de bioscoop Cinema Circus Zandvoort herbergt Family Entertainment Center Circus Zandvoort ook een Casino (18+) en een vrolijke Fun & Games afdeling voor jong en oud; Familyland met de leukste en spectaculairste games en gekste kermisspelen.

Win waardepunten

Met de gewonnen waardepunten uit de vele behendigheid- en kermisspelen heb je in de prijzenshop keuze uit 1001 verschillende cadeaus, dus je gaat niet met lege handen naar huis. Wil je liever punten opsparen? Schaf dan je eigen Circus Card aan!

Volop games!

Naast klassiekers als de Air Hockey vind je ook hits als fun-games1Sega’s ’Let’s Go Jungle’ ,
de Mariokart 2 Arcade GP , de Super Bikes, Time Crisis 4 Deluxe
en de Jumping Jackpot.

Mariokart 2 GP

fun-games2Test je snelheid, slimheid en behendigheid met Mariokart 2. Een foto van jezelf als coureur wordt in het spel geplaatst als één van de leuke extra’s.

De verschillende klasses zorgen ervoor dat elke speler het naar zijn zin heeft. Kids zullen de 50cc te gek vinden, en 100cc is voor de ’normale’ rijder. De 150cc is een absolute uitdaging voor de beste coureurs. In de ’Grand Prix’ mode mag je blijven racen zolang je wint!

Super Bikes!

Maar liefst 4 machines naast elkaar, dus probleemloos met z’n vieren in een race. In Super Bikes kies je uit alle topmerken motoren zoals Moto Guzi, Kawasaki en Suzuki.

fun-games3

Net als in de Fast and the Furious up grade je je bike met grotere en sterkere motoren, banden etcetera.

De tracks brengen je over de hele wereld. Als rijder heb je de beschikking over meer dan 30 trucs die je kunt uithalen. En er zijn verschillende shortcuts en belangrijker, er zijn vele bochten. Bochten zijn belangrijk omdat driften een belangrijk deel van het spel is. Als je bochten met veel power kunt bedwingen, heb je een grote voorsprong op je concurrenten. Het kan het verschil maken tussen de eerste en de vierde plaats!