Kaartverkoop: Algemene voorwaarden

Online kaartverkoop

Online kaartverkoop is mogelijk direct op het moment dat het programma officieel bekend is via de website van Cinema Circus Zandvoort. De transactiekosten (€ 0,60) komen bovenop het totale aankoopbedrag.


Geen bevestigingsmail / ticket na online aankoop ontvangen?
U ontvangt binnen 15 minuten na uw online aankoop een bevestigingsmail. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan uw folder met ongewenste berichten(spam of junkfolder). Kunt u hier de mail ook niet vinden? Neem dan contact op met tickets@circuszandvoort.nl

Kassa verkoop

De bioscoopkassa in de foyer van Circus Zandvoort is open vanaf 30 minuten voor elke voorstelling, tot de start van de voorstelling. U kunt dan kaartjes kopen voor elke beschikbare voorstelling.
* Pinnen aan de kassa is mogelijk, maar wij accepteren GEEN creditcardbetalingen.

 3D bril in Bruikleen

Vlak voor aanvang van de voorstelling ontvangt u een 3D-bril in bruikleen. Vanaf dat moment is de bril uw verantwoordelijkheid. (ook tijdens een eventuele pauze). • Na afloop van de film dient u de 3D-bril “PERSOONLIJK” weer in te leveren bij de uitgang van de zaal.

Privacy beleid

Uw gegevens worden opgenomen in onze beveiligde bezoekersdatabase. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zonder uw nadrukkelijke toestemming worden geen gegevens ter beschikking gesteld aan derden.

Restitutie

Wij nemen geen kaarten terug. Bij uitverkochte voorstellingen willen wij wel proberen om ze door te verkopen, maar kunnen niet garanderen dat dit lukt.

Zitplaats

Onze stoelen zijn niet genummerd. U kunt gaan zitten waar u wilt.

Regels voorstellingsbezoek

De aanvangstijd staat op uw toegangsbewijs vermeld. Om het publiek niet te hinderen tijdens de voorstelling, is het niet toegestaan na aanvang de zaal te betreden.

Het is niet toegestaan beeld- en/of geluidsopnamen te maken tijdens de voorstelling. Mobiele telefoons en buzzers voor het betreden van de zaal alstublieft uitschakelen.