Cinema Nostalgie, een gezamenlijk initiatief van Stichting Kunstcircus Zandvoort en De Senioren Vereniging Zandvoort (DSVZ), is de eerste dinsdagmiddag van de maand geopend en is voor iedereen, maar speciaal voor senioren, toegankelijk.

Ontvangst met koffie/thee en cake vanaf 13.00 uur. De film vangt aan om 13.30 uur.
Kosten: € 7,00 inclusief Belbus, film, koffie en toeslag. Zonder belbus: € 6,00.

DSVZ en Kunstcircus presenteren Cinema Nostalgie!

Cinema Nostalgie richt zich op het ontmoeten van senioren. Naar de film gaan is nog leuker als je ervaringen kan delen. Bezoekers mogen mee denken en beslissen, welke nostalgische film men nog meer wil gaan zien. De Senioren Vereniging Zandvoort en Stichting Kunstcircus Zandvoort nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en bundelen hun krachten. Gezamenlijk zetten zij zich in om Zandvoortse senioren een andere plek te geven om uit te gaan en elkaar te ontmoeten.

Eerste Dinsdag van de maand

Cinema Nostalgie is in de regel iedere eerste dinsdagmiddag van de maand geopend en is voor iedereen, maar speciaal voor senioren, toegankelijk. De filmkeuze wordt elke maand bekend gemaakt via posters, de DSVZ en via de homepage en bioscoopagenda op www.cinemacircuszandvoort.nl

Ook met belbus

Ontvangst met koffie/thee en cake vanaf 13.00 uur. De film vangt aan om 13.30 uur. Kosten: € 7,00 inclusief Belbus, film, koffie en toeslag. Zonder belbus: € 6,00. Indien u gebruik wilt maken van de Belbus, kunt u zich opgeven bij Wies de Jong van De Senioren Vereniging Zandvoort via telefoon: 023-571 51 64. Losse kaarten (zonder Belbus) zijn op de dag zelf te koop bij de kassa in de foyer van Circus Zandvoort. Assistentie is aanwezig om u te helpen bij de instap in de lift en/of naar uw stoel te begeleiden.

Voor nadere informatie:Cinema Nostalgie

Secretariaat De Senioren Vereniging Zandvoort:
Yvonne Verhoeven
tel.: 06-51289113
Stichting Kunstcircus Zandvoort
José Koper
023-5719535